Sziasztok!
Hát ez az pontosan, ami minket is aggaszt, amit Sica ír...
Ma beszéltünk a vezető értékesítővel, és amikor azt a kérdést raktam fel, hogy akkor ugye kaphatunk egy másolatot a bank és az ő köztük létrejött szerződésből, azt a választ kaptam, hogy harmadik félnek sajnos nem szolgáltathatják ki. Azért ez egy kicsit érdekes, hogy ugyan ebben a szerződéses viszonyban én haramdik fél vagyok ugyan, de mégis csak az én pénzemről kötöttek megállapodást. Azért az érdekelne, hogy mégis mi ilyen titkolni való, talán mégsem a projekt végén a lakásátadásokkor szolgáltatja ki a bank a pénzemet a cég felé? Ja és az egyetlen garancia arra, hogy ez tényleg zárolt letéti számla, az az ő puszta nyilatkozatuk, hogy az... no comment...
Kicsit felháborít, hogy idecsalogatnak azzal, hogy zárolt letéti számlán kezelik a pénzemet, és hogy csak a projekt végén adja át a bank, és ők nem a mi pénzünkből építkeznek, de ha tényleg így van, akkor kérdem én, miért is nem lehet ez az egész transzparens? Hogy Te szerencsétlen tessék itt van a mi megállapodásunk, és tényleg nem fogunk átverni?
Ja és még egy. Folyamatosan mindig azt hallottam a megbeszélések és szerződéskötések alkalmával, hogy ez meg ez így és így volt Árpádföldnél, rosszabb semmiben nem lesz ez a projekt sem. Árpádföldön állítólag még egyénekre szóló zárolt letéti számla volt, és nem gyűtőszámla, ahová mindenki befizet! Ezt miért nem lehetett tartani? Miért csak a Profátót és a Lilut kellett továbbra is futtatni? És ami az ügyfél biztonságát jelentené azt semmibe hagyni?