Sziasztok!
Nem tudom, hogy van-e honlapjuk, mert mi még anno bementünk az Árpádföld lakókertben lévő bemutató lakásba, és ott ki volt állítva az akkori kínálat, sőt azok is, amik felárasak voltak. De nekem igazán még azok között sem volt olyan, ami álmaim netovábbja volt. Lehet, hogy azért, mert ami nekem a régi lakásban volt, az még mindig nagyon tetszik. Azt anno egyetlen helyen lehetett kapni, egy mélybordó csempe és padlólap volt. Szerintem itt is azt keresem tudat alatt is.
Eleri,
véletlenek mindig vannak :-) Véletlenül bankos vagyok :-) De egyébként úgy van, ahogy E.T.9 írta. A zárolt letéti számla olyan számla, melyhez az ügyél, bár az ő nevén van, nem férhet hozzá. Az azon lévő pénzösszeg csak bizonyos feltételek teljesülése esetén válik elérhetővé az ügyfél számára, addig zárolva van. Nekem inkább, és mint magánember, nem mint bankos van ezzel kapcsolatban két aggályom. Az egyik, hogy ha a banki hitelt, amivel terhelt az ingatlan, nem fizetik vissza, akkor ugye a bank számára elérhető az ügyfél számlája, és az azokon lévő pénzösszeget a bank beszámíthatja. Nem tudom, hogy ez vonatkozik-e a zárolt letéti számlára. Ehhez azért jó lenne látni a bank és a Terra közötti szerződést is. Másrészt meg az ügyvédi letéti számla számomra nem igazán biztosíték. Tudom, hogy annak kellene lennie, de láttunk mi már korrupt ügyvédeket és eltűnt pénzeket... Ezzel persze nem azt mondom, hogy itt jelen esetben nem tölti be funkcióját az ügyvédi letéti számla, csak hogy kockázat mindig van. Én viszont ezeket mérlegelve sem láttam veszélyben a projektet, ezért is vágtunk bele :-) Szerintem jelenleg sokkal nagyobb pénz van a 4 ütemben összesen, mint abban, hogy 50 család pénzével meglépjenek...
S.