turtur Creative Commons License 2007.07.27 0 0 717

Alant egy részletesebbnek szánt választ küldtem neked.

Megválaszoltam a felvetéseidet. Ezek után betűjátéknak nevezni a Tamanát eléggé furcsa részedről. Azt már lassan megszokom, hogy olyasmikat kérsz rajtam számon, ami csak mondjuk 20-30 év múlva derülhet ki szerencsés esetben (pénzzel támogatva). Meglehet mások már szétrúgták volna becses feledet a viselkedésed miatt, de én nem vagyok ilyen vérszomjas.

Végül ide is elhelyeztél egy gyöngyszemet:

"

Az általad felsorolt Kárpát-medencei települések jó része még pajzán gondolat se volt, amikor több ezer/száz évvel azelőtt a világon az autochton és egymástól, méginkább Európától elzárt kultúrák kialakultak!"

Lásd ki is vastagítottam neked ezt az ökörséget. A KM-ben félmillió éve élnek emberek, erre te idejössz a KM műveltségének legyalázásával? Hát tudod, nagyot tévedsz. Neked csak az írott magyar források számítanak, de előtte pár százezer éve is volt élet. A leletek megvannak a Rudapithecustól kezdve. Nevük is volt, mert az emberiség nevek nélkül sohasem tudott létezni. Nem lehetsz annyia elvakult, hogy az árpádházi deákokig mindenkit állatnak tekintesz. Nem lehetsz annyira primitív, hogy csak a Tamana gyúlölése miatt a korábbiaknál is nagyobb tévedésekkel kínáld meg a vitát - pusztán csak a szkeptikus szerepében.

Aki olvassa ezt a vitát, láthatta, hogy türelemmel viseltelek. De azt hiszem mégsem vagyok köteles az idők végezetéig veled beszélgetni.

Előzmény: Carolus58 (678)