Cáfold meg, vagy húzz a meaklumpába,
A valóság előtted áll, meg mindenki előtt, aki veszi a fáradságot, és ép ésszel végignézi ezt a hányadékot, amit itt eddig összehordtatok.
És amelynek egyik legeklatánsabb bejegyzése (szvsz !!!) az az embertelen kisérletsorozat, melyet Te az állitólagos alkalmazottjaid körében elvégeztél és oldalakon át leirtad bölcs tapasztalataidat - ki tudja, mi a bánat által vezérelve.
Tudod, én sok cégvezetőt láttam már, javarészt eléggé önző és nagyképű emberek lettek a nagy büdös elszállás következtében, de ilyen szűklátókörű, kicsinyeskedő szarházi, mint ami a leirásodból körvonalazósik rólad, na olyan azért egy se volt közöttük. Feltűnő, hogy a Te széles itteni slepped a fene empátiás készségével ezt véletlenül egyetlenegyszer sem észrevételezte, csak éppen ennek a szerencsétlen Forintocskának a terhére jött ide szórakozni a gennyesebbje.
Mert azt is tudnod kell, hogy akiknek annyi pénze van, hogy ilyen teszteket embereken meg tudj csinálni ("az én pénzemből", ahogy irtad is nagy empátiával")
no annak legtöbbször szokott annyi esze is lenni, hogy ilyen embertelen módszerekkel nem dolgozik. És legfőképp legalább nem irja le...
Ezt a hülye mesét csak ezzel a másikat kicikiző, kiröhögő agynélküli szar bandával tudod megetetni, velem nem.
Na meg persze azokkal, akik hozzád hasonlóan két nikket nem tudnak megkülönböztetni. Nincsenek ám olyan sokan, mint hiszed.
A kitenyésztett készséges leányzók, akik a létükkel és a megnyilatkozásaikkal épp azt bizonyitják, hogy mekkora szükség van itt a feminizmusra, vagy hivjuk akárhogy.
Részemről inkábbaz EMBERSÉGet hiányolom náluk és nálad is, mindenekelőtt.
Az egész dumátok, amit eleresztetek, olyan rossz, hogy amint látom, hozzám hasonlóan többen is rajtatok hüledezni meg röhögni járnak ide...
MUAHHAHHA, hogy ismét Rambót idézzem. És ezúttal én is megyek.
Szedjétek darabokra az elkövetkezendő héten a Forintocskát, az nektek úgyis olyan jól megy és olyan jól áll.
Alászolgája, kedveskéim / IQ és EQ növelő tanfolyásokat részemről itt nem ajánlok, mert reménytelen.
Kérdéseitekkel forduljatok a "cégvezetőhöz", MUAHHAHAHAHAHA!!!!!