Ákos 72 Creative Commons License 2007.07.27 0 0 808

Szia Kawa!

A 924-eseknek az álllapotuk miatt igen rossz hírük van! Konkrétan egy 924-est tudok az elmúlt 2-3 évben aminek a fényezésére ráköltöttek 250e Ft! A Fateromé és én költöttem rá! A 924-ek nagyon kevés kivétellel pusztulatok és nincs rá esély, hogy másképpen legyen, mert amíg 50e ért lehet venni addig az a réteg aki megengedhetné magának, hogy rendesen megcsinálja nem vesz ilyet! Persze vannak kivételek, de Te is tudod miféle javítások, fényezések, kárpitosmunkák vannak 924-ben. Az aki nincs benne csak ezeket látja, meg a megasutyi tulajt aki mident meggányol és még véletlen sem szeretne egy olyan csapathoz tartozni ahol ilyen eberekkel emlegetik egy napon! Én sajnálom a legjobban hogy ez így van. Találkozókon oriás égés amikor be kell indítani a 24-eseket! köszörülés 25mp dadogva beindulás és felpörgetés, óriásfüst. Ezt mindenki látja, de a kocsik amik ezt csinálják nem javittatódnak meg! Évek óta ismerek ilyen kocsikat és a tulaj nem csinálja nem csináltatja meg, pedig meg lehet ezeket is, csak tényleg sokba kerül! Fityingekért lehet L-jetet rakni bele, de azt sem. A kárpitokról csak annyit, hogy mikor a zöld müszerfalát nézik és kérdezik mennyi mondom 55e volt a bőrözés, de elötte van még egy kis munka akkor hüm-hüm aztán marad a repedt. Fényezés dettó. Nem kell csodát várni ezt látják az emberek! Persze kivételek vannak!

Ákos

Előzmény: Kawabiker (805)