Szia, gáz van...!
Tanár úr kérem, az úgy volt..., hogy ebben a levélkéjükben azt is felajánlották, hogy akár interneten is kitölthetem és megküldhetem a véleményemet a szervizekről (adtak hozzá egy egyszerhasználatos azonosítót.) És mert a papíralapú közvéleménykutatást még az elektronikusnál is feleslegesebbnek érzem, de azért próba szerencse alapon az interneten (címet ne kérdezz, gőzöm sincs...) való véleménynyilvánítás (és a kód felhasználása) után - a kérdések ua., mint a nyomtatottban - ez a kérdőív a központi irattárban végezte (magyarul apróra tépve kidobtam...)
De ne bánkódj, semmi lényeges nem volt benne. Amitől azt hittem, hogy itt a kánaán, az az volt, hogy nyomatékosan felhívták a figyelmememet arra, hogy a kérdésekre adandó válaszokon kívüli véleménynyilvánítást ebben a formában nem tudják megválaszolni, de ha akarom, az Ügyfélszolgálat e-mail címére ( CAC@hu.gm.com ) eljuttatott kérdéseimre szívesen és készségesen válaszolnak. (A levélkét egyébként maguktól küldték, a Lacsi 1 éves szülinapja alkalmából - röpke 3és fél hónapos késéssel, hiába, nehéz ám a dátumokat egy kp.-i rendszerben nyomon követni ... ) Ide írtam a szösszenetemet és erre válaszolták, amit válaszoltak... Ostrozza őket mindenki bátran, hátha megunják .... Addig meg összeszedem, és valahogy közzéteszem az eddigieket... nem túl épületes, olyan, mint amikor a süketnéma jelbeszéddel próbálja elmagyarázni a vaknak a dolgokat...
"Én most nyugodt vagyok, az autó végre nem rángat. Mondhatni gyönyörűen megy (meddig?)."
Nekem úgy néz ki bejött a sárga STP adalék.
"A motorháztető viszont nálam is úgy csapkod, mint az Aeroflottos TU134 szárnya."
Izgi mi...? :((
A tablettákat meg bevettem...ja, most látom, két whisky volt...