Bmatyas_81 Creative Commons License 2007.07.26 0 0 3088
"...Éjféltájt új kiadásával megnyitották az utat, hogy végre visszanyúltak a réges-régi kiadásokhoz (Jön a Nyílt kártyákkal is), amelyeket 25-30 éve adtak ki először és utoljára..."

A Nyílt kártyákkal már tavaly is megjelent! Ez csak újrakiadás, gondolom már nagyobbrészt elfogyott (vagy csak nem akarja a kiadó hogy sok pénze álljon benne egyszerre).

Továbbá ez októberben fog megjelenni, tehát nem jut minden hónapra új kiadás és mivel vannak rövid időn belüli újrakiadások, 4-5 új könyv/évnél többen én nem reménykednék...

Nekem a keményfedeles MKK/Európa dizájnnal sincs bajom, méretre is megegyeznek az új európásokkal, ezért én ezeket biztos nem cserélem le. Az viszont tényleg jó lenne, ha pár év alatt megjelenne minden olyan ami eddig nem jelent meg minőségi, keményfedeles kiadásban.
Így hirtelen átszámolva ezekből (ha a kétköteteseket egynek veszem + a Függönyt is egynek számolva) összesen még 34 regény/novelláskötet nem jelent meg keménykötésben (+ még egy színdarabátdolgozás, de ez egyáltalán nem jelent még meg magyarul). Én max. 5 új könyvvel számolnék évente, tehát ha minden jól alakul lehet, hogy az utolsókért már euróval fizetünk...
Előzmény: -Tamas- (3082)