"Nem talált!
Ez a főnickem."
Ahha...
"A politikai beállítottságom, meg leellenőrízheted, a különböző politikai fórumokon. Ajánlom két másik topikomban olvass utána. "A párbeszéd és tolerancia", vagy "Magyarország most vizsgázik demokráciából"."
Nézd kérlek, engem nem érdekelnek sem az aljaskodásaid, sem a kapcarongyként cserélgetett véleményeid.
Tudod, én olyanokat szeretek olvasni, akiktől valami jót - tudást, hangulatot-életérzést, nevetést, bármi pozitívat - kapok.
Marylou nick és a SZOV-topikja kábé tíz perc olvasás után topikostól ment a levesbe. A Dalibaba sem vitte ennél többre az iszlámos topikban. Forintocskát is mellőztem az im memoriam-ban.
Tudod, ezzel a provós topiknyitási stratégiával hosszú, sok hozzászólást megérő topikokat lehet csinálni. Olyanokat, ahova legfeljebb csak az ellenségeidet gyűjtheted, és tarthatod bent, s nem a potenciális barátaidat.
Tortúra-topikokat.
Olyat, ahol hiába sírsz, csak röhögve rád vernek mégegyet.
Itt viszont jó társaság gyűlt össze. Talán most az egyszer úgy "szaladsz bele a késbe", hogy szerencséd lesz. Lehetne már egyszer neked is olyan. Rád fér.
Ha olyan kedvem támad, majd leellenőrizlek a saját eszközeimmel.
És ha nem teszem, azt annak köszönd, hogy szerintem téged már így is túl sokan üldöznek.
Jó hely neked ez a topik, bár nem az igazi, a címe miatt. Majdnem-menedék.
Becsüld meg, és ne tolj ki magaddal!
"Az ordas tévedésed személyemmel kapcsolatban végig átszövi."
Személyeddel?
Rólad ugyan egy szót sem ejtettem, Dalibaba. Kizárólag forintocskáról/Marylou-ról írtam.
Köszönöm.
És akkor térjünk vissza a főnick kérdéséhez.
Dalibaba regszáma: 752956.
Forintocska regszáma: 696000.
Marylou-é pedig: 177340.
A három közül Dalibaba nick a legfrissebb. Tehát Dalibaba segédnick.
"Nos, e nick mögött egy ember áll.
Olyan, amilyen.
Sem több, sem kevesebb."