Modrooka1 Creative Commons License 2007.07.26 0 0 2823
Szermusztok!

Gondoltam, megosztom veletek a mai napi termést:

Nem működött reggel a lift a B lépcsőházban. Gondoltam, leszek oly bátor, és bejelentem - a kedves közös képviselet kérésének megfelelően - a központi telefonszámon. Pötyögtem én rendületlenül a billentyűzeten a megfelelő számokat (7- közös területek hibabejelentése, 8- hogy INON házban történt a dolog) mire a végére értem, s vártam, mivel megkért egy női hang, hogy végre élő emberi szót halljak, és elmondjam az én kis bánatom...erre egy reszelős hang közölte, hogy megváltozott e telefonszáma, mégpedig a 06 1 451 01 00-ra. Hm...ebben csak az az érdekes, hogy én pont ezt a számot hívtam...na erre varrjon valaki gombot....
Meg csőtörés, tűz esetén imátkozzon édesanyja életéért, mert hogy szidni fogják, az hétsz....ég...:-) No, szép napot mindenkinek!

Fineszedző, ilyen esetben mi a fenét csináljunk?

Ja, hívtam a garis irodát is, mert hasonló a telcsiszámuk, hátha át tudnak szólni a tesó cégnek. Ott kedvesen közölték, hogy á nem egy helyen vannak, de mailt azt tudnak írni. Szépen megköszöntem, hogy azt én is...írtam is....az első verziót ki is töröltem...