Bosi2 Creative Commons License 2007.07.25 0 0 3209
Sziasztok!

Még mielőtt bárki bármivel megvádolna leírok néhány gondolatot Drums and Dance ügyben. Nem tudok úgy reagálni, mint a tetten ért kölyök az édességboltban. -Egyik barátom /Pellérdi Zsolti/ felesége hastáncol. Az Ő ötlete volt, hogy mi lenne, ha dobon kísérném. Elkezdtünk próbálni és az egyik 3 tételes dobszólónak pl. konkrét keret története van. Ha azt Solaris koncerten játszom el szerintem tuti siker. Nem hiszem, hogy kellemetlenül kellene éreznem emiatt magam.
Sajnos nagyon rossz lóra tettem. A dob az életem. Bármilyen formában. Örülök, ha dobolhatok. Napi több órát töltök gyakorlással, tanítással. Kimutathatóan a megszorító intézkedések óta egyre kevesebb a tanítványom. Kevesebb mint negyede. Beledöglök a pénztelenségbe. Szép dolgok az elvek, de nem érzem annyira hűtlennek magam, hiszen dobon játtszom. /Bár lennének fellépések, de nincsenek./ Nem mérgezem bővebb környezetem idegesítő, mindenki által utált médiaszeméttel. Ami tudom jól megélhetési bűnözés. Tehát aki ezt teszi, ne törjön pálcát felettem. Lehet ez vita indító téma szívesen beszélek róla többet ha bárkit érdekel.

Üdvözlettel Gömör László
Előzmény: localhost (3208)