Nem kellene egy lavor vízben vihart kavarni.
Nem tudom hányan olvasák a topikot a vegyiparban, azon belül is a növényvédőszerekkel foglalkozó, emberek, de egy biztos olvassa, és az én vagyok, szakmám szerint vegyész, 25 évet dolgoztam a vegyiparban, azonbelül a gyógyszeriparban, ahol növényvédő szer előállításával is foglalkoztam /gramoxon, glialka stb, laboratóriumi és kisérleti üzemi méretben
De meg kell mondanom én nem sértődtem meg, és nem éreztem úgy, hogy a munkám lett semmibe véve.
Az EM nem csodaszer, nem mondják, hogy ezután nem kell vegyszer, sőt mellette is lehet és kell használni, növényvédő szereket.
Se hinni nem kell benne, se használni nem kötelező.
Egy szer hatékonysága nem hit kérdése, azt bizonyítani kell sok sok kisérlettel.
A szer Japán feltalálóké, ahol a vegyipar igen fejlett, és nálunk is nagyon sok onnan származó szer van forgalomba.
A kérdésedre amit úgyan nem nekem tettél fel, sajnos nem tudok válaszolni de gondolom senki nem tudna, mert ez egyénenként különböző lehet, egy biztos, hogy nagyon sokat.
A férjem aki 42 évet dolgozott a gyógyszeriparban, egy vizsgálaton volt ahol megállapították, hogy a bőre tele van vegyszer molekulákkal, pedig már 2001-óta nem dolgozik.