Törölt nick Creative Commons License 2007.07.24 0 0 1082
Az az igazság, hogy már semmin sem lepődöm meg. Elkezdtem nézni a kerékpárt, elkezdtem szurkolni a T-Mobilenak, Ulléstul, Sevillástul, Kesslerestül, Vinostul, Mazzolenistül.. Tavaly a Tour előtt nem engedték indulni a kedvemceimet, idén a Tour közben mennek haza. Valahogy amelyik csapatnak elkezdek szurkolni, az doppingbotrányba kerül. Vinonak a tegnapi volt az utolsó szakasza életében, sajnos a Vueltát sem próbálhatja meg. Kíváncsi vagyok, hogy az állam ezekután mit csinál. Kiszáll? Marad? Vannak még tehetségek itt. Én most egyáltalán nem ítélem el Vinot, mindenki doppingol, most ő bukott le. Ennyi, nekem akkor az emlékezetemben ez a Vino marad meg, és majd 5-6év múlva biztos lesz Vino csapatvezető. És biztos Sipiék majd megemlítik, hogy ő a doppingos csapatvezető. De én akkor is majd erre a küzdeni akarására fogok emlékezni. És ha a csapat megmarad, akkor is marad egy Klöden, egy Kash, egy Iglinsky és külön kiemelem, egy Colom. De én ezekután is lefogok ülni a TV elé és szurkolni fogok, mert velem ezt a sportot senki/semmi nem utáltatja meg velem. És holnap leülök szurkolni Contadornak, ő is elvégre régen csapattag volt. Remélem a topikot nem kell törölni, vagyis nem fog megszűnni a csapat.