annamarie Creative Commons License 2007.07.24 0 0 3226

Nekünk a Mythos sör nagyon bejött... a Hellas Pils már kevésbé.

A Meteórák egész pontosan Sartitól 374 km-re, az oda-vissza: 748 km. Ha többen vagytok, akkor nagyon megéri kocsival menni, mert 38 € a fakprogram ára.

Az Athos félszigeten lévő városka, ahol kiköt a hajó, Ouranapolis. Gyönyörű hely, szívesebben nyaraltam volna ott, mint Sartin.

Nekünk ízlett a gögögdinnye, azt is ki kell fogni. De nekem is hányingerem volt  esténként az utcákon hullámzó embertömegtől, de még az éjszaka zajongó motoroktól és még a kedves szomszédoktól is...

Sartin a legfinomabb jegeskávét az Alexander kávézóban adják, ott tesznek bele egy gombóc vaníliafagyit is, igaz a két kávé ára: 7 €, vízzel együtt.

A pékek (Bakery) elég drágák, egy fél kilós kenyérért + 2 db cukros fánkkért + 2 db baklaváért + 2 db mazsolás buciért 7 € fölött fizettem. A Relaxban 2 pizza + egy ajándék (ami lehet pld. egy görög sali is) + 2 pohár csapolt Mythos sör 17 €. Általában egy pizza 6,50 körül mozog (ennyi Montenegróban is). Röszkén bennünket is átnéztek, kicsit beleturkáltak az egyik csomagba, aztán engedtek tovább. bennünket Montenegróban büntettek meg a rendőrök: világos nappal, hogy nincs bekapcsolva a lámpa, valamint egy sebességhatár átlépés miatt, de összesen csak 15 €-nk bánta... :-))

Előzmény: Antidot(e) (3223)