Legalább elmondtuk, amit akartunk, és másoknak is felkeltettük a figyelmét:-))) Nem hiszem, hogy valamilyen probléma lenne az alkalmazásakor. Esetleg arra kell vigyázni, hogy milyen gyakorisággal alkalmazzák az EM-t. Arra gondolok, mivel töményen tartalmazza azokat a parányokat, amik a fejlődest segítik, nehogy a növény tulzott növekedésben törjön ki, a terméshozás kárára. (Mint pl a tökfélék, akik jódolgukban csak nőnek, nem teremnek, a veréssel a levélzetet meggyérítjük, sértjük, veszélyben érzi magát, és a szaporodásra gondol, így termést hoz. A verés egy idősektől tanult módszer, de lehet leszedni szépen is néhány levelet.) A szerves anyag utánpótlásra pedig talajtakarást, sorkitöltő vetésre a körömvirágot javaslom, ami amellet, hogy gyógy-és védőnövény, szép is, az első év után pedig annyi magja lesz, hogy a kertet is be lehet vele vetni. Amit én meg is szoktam tenni ősszel, a letakarított, üres ágyásokkal. Tehát mégegyszer, nem hiszem, hogy ártani fog a szer. Én már találkoztam hasonlókkal, mint különféle komposzt, humusz, alga kivonatok, próbáltam is belőlük (szándékosan nem írok termék neveket). Egy a veszélye, mint az embernél a kábítószerrel. Ha gyakori az alkalmazása, és egyszercsak elmarad, a növény hozzászokik, és ennél is "elvonási tünetek" jelentkeznek, ezért megy tönkre. Hiszen megkapja ezeket a paránykákat, nem neki kell előállítani.