sziasztok!
Bocsi a lassú reakcióért, de a mozgalmas nyár miatt egy kicsit ritkán kerülök net közelbe. Nos a hír igaz, vettem használtan egy Saga dg310 Lulo Reinhardt gitárt. 9 hónapos és abszolút top állapotban van, egy angol gitár tanár srác vigyázott rá eddig. Állati jó a hangja, nagyon meg vagyok vele elégedve. Szívesen elviszem valahova , ahol esetleg ki is lehet próbálni, úgy is egy csomó dolgot szeretnék kérdezni a gyakorlással kapcsolatban. Majd felhívlak.
Amúgy a fesztivál fantasztikus volt. Annak aki ezt a zenét szereti, egyszer minimum el kell mennie Samois-ba. Nekem a camping is óriási élményt adott. Nincs még egy olyan stílus, ahol a közönség 90%-a gitárral érkezik és még játszani is tud rajta. A táborban 20 méterenként kialakult egy góc és egész nap ment a zene. Az utolsó nap már a fürdőt is belakták zenével.
Bent a fesztiválon is óriási koncertek voltak, nagyon jó volt a felhozatal. Ami külön tetszett, hogy a nagy nevek közül sokan nem mentek el a koncert után, hanem a sátrakban lehetett velük zenélni. Ez a közvetlen hangulat sincs meg semmilyen más műfajban. A Django stílus mellett a jazz vonalat is nagyon komolyra vették, nekem ez is bejött. Számomra a két legjobb koncert fej-fej mellett az Avishai Cohen Trió tiszta jazz koncertje és Angelo Debarre zseniális előadása volt. Dorado-ék is jók voltak, de az utolsó napon már mindenki annyira tele volt dallamokkal és mindennel, hogy ezt már ők sem tudták fokozni.
A végére pedig azt kell mondanom, hogy köszi a bátorítást, mindenképpen megérte kimenni Samois-ba.