zsebi41 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 3182

Szevasztok!

Szerintem nagyon jó, hogy kicsréljük a véleményeinket, nincs ebben semmi sértő, aztán úgyis mindenki a maga módján csinál mindent, és csak azt vesz át a másiktól amit jónak lát.

Én tegnap találkoztam Hidas úrral, hoztam tőle 1l lét amivel ma reggel mindent lepermeteztem, beleértve a dísznövényeket. is. Előtte lefotóztam a kertet, itt már sokan látták, hogy milyen volt most megmutatom, milyen lett. Ennél már rosszabb nem igen lehet.

Hidas úrnak annyi köze van az anyaghoz, hogy Ő csinálta a M.O. kisérleteket mivel felkérték rá. Elmondta, hogy fikarcnyit se hitt benne, mert ő is úgy gondolta ami mindenre jó az nem jó semmire sem, aztán nagyon meglepődött.

Nem képzelem, hogy a teljes kert felfog újulni, de egy gyógyszertől se várom, hogy felélessze a halotat.

A természetrendjébe tényleg jó lett volna nem beleavatkozni, de egy kicsit már elkéstünk vele, időnként elkel egy kis segítség, főleg olyan ami nem árt.

júlis 15-énjúli 23ubi júli 15-énubi majúli o7. eper virágbaneper ma

Még hozzá teszem, hogy kb. 20 éve kertészkedem de ilyen gyors és mindenre kiterjedő pusztulást még nem láttam. Ez még a nagy kertemben se fordult elő ahol a talaj is rosszabb volt és nem volt elegendő víz se az öntözéshez. Itt minden növény megkapta a fajtának kijáró vízmennyiséget, kizárólag álott előző nap húzott vízzel locsolunk.

Ezt a meleget nem viselték el, de még ennél is többet ártott a rendkivül nagy sugárzás.

Nekünk ez a kert nem része a megélhetésünknek, ez csak hobbi és öröm forrás /most nem annyira/, de szívből sajnálok mindenkit akinek a megélhetését tette tönkre ez az időjárás..

futóbab júli 15.futóbab ma
Előzmény: Matykoka (3159)