tehtube Creative Commons License 2007.07.23 0 0 5234

Szia. Annyiban egyetértek veled hogy elég jól "újrahasznosítható" :-)

A faszekrény eltüzelhető, a színesfémért a gyűjtők kapkodnak, a vas beolvasztható :-D Tán a bakelitre nincs most ötletem.

Érdekes kérdést vetsz föl. Annyiban azért környezetszennyező hogy igencsak nagy anyagmennyiséget kell beépíteni. Viszont onnantól kezdve kezd környezetbaráttá válni, ugyanis az élettartama mind fizikailag, mind erkölcsileg jelenleg beláthatatlanul hosszú.

És a lényeg, egy B3-assal szinte nem lehet rossz zenét csinálni! A sok műanyag, processzoros vacakkal meg rendes zenét nem!

-

A Stones közismerten "jó" zenészekből áll. Szerintem egy garázszenekar jobban eljátssza a számaikat mint ők maguk. Nem is tudom mit eszik rajta ez az ország?! Kb. 2 MILLIÁRD forintot adakoztak nekik össze. Pfúúúúj :-( Ahelyett hogy rendes zenészeknek fizetnének rendes belépőt, jogdíjat, stb..., hülye macskajancsiknak vagyont ajándékoznak!

Beszélhetünk arról, hogy nosztalgia, életérzés (kokakóla, herlidévidzon, rákenroll, élj szabadon...), de ezek a szavak gyakorlatilag az illúzió szinonímái. Az illúzió meg megegyezik a becsapással, ebben az esetben az önbecsapással. Szóval egy biztos, továbbra is a gagyiban van a lóvé.

http://www.youtube.com/watch?v=fp3-TPcwS2I

Előzmény: dombi39 (5232)