ckerti Creative Commons License 2007.07.23 0 0 2326

Majd ha lesz egy kis időm, akkor megpróbálom, nekem a 193 cm magasságommal talán még a csomagtartóba se kell beleállnom. :-))

jct!

A feleségem főnökénél hasonló a felállás, mint amit leírtál, 1 feleség, 2 autó, 3 gyerek, négy kerék autónként :-))

Szóval náluk a gyerekek 3 korcsoportot képviselnek.

Az egyes számú kocsiban (Octavia II. kombi) az 1 éves babahordozóban utazik a JH ülésen, a 7 éves gyerekülésben a BH ülésen, a 10 éves simán bekötve hátul, középen.

Azt mondják elférnek, bár én még nem láttam őket így.

A kettes számú kocsi egy Fabia kombi, abba Apa már nem fér be és a 10 éves előre ül.

Az OII limousinba -ez van nekem- két felnőtt közé középre befér egy teljes méretű gyerekülés, és nem nyomorognak.

Van már a családban egy OFF Logan, ami meglepően őszinte és - az eddig abban levezetett 300 km alapján - jó kocsi.

A futóműve tényleg a magyar utakra való, jobb hibaelnyelő, mint az eddig etalon OFF Puntoé.

Persze a kanyarsebesség látja kárát, de ha valaki nem akar száguldozni, akkor jó.

A belső tér tágas, még én is elfértem magam mögött, de a szélességet bevallom nem néztem.

Mivel az ablakok, oldalfalak elég meredekek, lehet akár tágas is.

Szerintem vedd meg az apám használt -szintén OFF- Volvo S80-át, abban van belső szélesség. :-)

Előzmény: drMinit (2325)