dalibaba Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6050

tegyük hozzá még az uránbányát is, mint a férfiak elleni diszkrimináció iskolapéldáját....erre valahogy egy femináci sem reagál, ilyenkor kuss van mindig...

-Nem vetted még észre, hogy Forintocska a feminácizó udvariatlan hsz-ekre nem reagál???-

Én egyáltalán nem vagyok ellene annak, hogy teljesitmény alapon bérezzenek.

Az a fő baj, hogy mindazt a rengeteg létfenntartó mindennapos munkát, amit nők végeznek el, egyáltalában elfelejtik mérni, de még észrevenni is. Úgy az egész világon.

Az általad előszeretettel emlegetett uránbányában ma már senki nem dolgozik Magyarországon; az őrzőin kivül. Azt a relative elenyésző számú, párezer bányászt, akik ott vállaltak  munkát, tudtommal nagyon kiemelten dijazták. Én többször voltam lenn, hát valóban nem leányálom, annyi szent / bár lényegesen fejlettebb, mint a legutóbbi időkig működő kőszénbányák; meg a régebben bezárt ill. külföldre került ércbányáink. Ahol nők is dolgoztak, sőt méretüknél fogva nagyon sokszor gyermekek is, biza. Te ezt nem tudod?

A háztartási munkák és gyermeknevelés mindennapi robotját viszont a mai magyarhonban is jópármillió nő hordja a vállán.

Többé-kevésbé egy vas honorárium nélkül.

Előzmény: rambo john 3 (6044)