Matykoka Creative Commons License 2007.07.23 0 0 3159
Én sem használok semmilyen vitaminokat, azt csak példaként említettem, kivéve a terhesvitaminokat :-))).
Mégtöbbet olvastam erről a dologról és most kiderült számomra, hogy ez egy baktériumtrágya, amely mikroorganizmusai révén képes megkötni a levegő nitrogénjeit és igy a növények fel tudják használni, ez az oka a termésnövekedésnek illetve, hogy a növények egészségesek.
Egy példát olvastam ezek működésére, hogy a C-vitaminban szegény káposzta, hogy lesz C-vitaminban gazdag savanyúkáposzta, hát a mikroorganizmusok erjesztő hatása révén.
Szóval ott is használjuk őket.
Illetve mégegy példa, hogy régen a talajban megvolt az az erő, hogy hatalmas erdőségeket növesszen mindenféle segitség nélkül, de most már nagyon kihasználtuk. A kutatásokban még azt is olvastam, hogy az odajuttatott mikroorganizmusok növelik a talaj humusztartalmát.
Isten őrizz, hogy győzködjelek, tényleg mindenki azt használ amit szeretne.

Nekem már az is haladás, hogy édesapám ezért a bioszerért nem pedig már nembioszarért nyúl :-))).

Részemről téma befejezve, elérhetőségeket megadtam, mindenki maga dönti el, hogy akar-e utánaolvasni vagy nem érdekli a téma.

Zsebi remélem azért megosztja velem a tapasztalatait.
Előzmény: il1321 (3156)