il1321
2007.07.23
|
|
0 0
3156
|
Matykóka! Elolvastam, de nem vagyok meggyőzve. Természetesen mindenkinek szíve-joga, hogy miben hisz. Azért nem hiszek benne, mert nem tartom TERMÉSZETES folyamatnak a koncentrált alkalmazását semmilyen, akár biológiai összetevőkből álló szernek. A természetben nincs jelen koncentrált formában, töményen semmilyen hatóanyag, azt mesterségesen kell előállítani, tehát az alékalmazása is természetellenes. Ami sűrített, koncentrált szer, az nem természetes. Nekem nem célom az, hogy minden elvetett magból növényt talarítsak be. Ezt úgy fogom fel, hogy ami elpusztúl, azt a természet áldozatként evisszavette, marad így is elég nekem. Az én elvem az, hogy a növényeket a saját törvényeik szerint kell hagyni szaporodni, fejlődni. Ha olvastad a korábbi írásaimat, abból tudhatod, én nem vagyok híve az általad elmlített kémiai szereknek sem. Növényvédő szert pedig semmilyen formában nem használok, kivéve a rezet és ként. Csak megemlítem mellékesen saját részünkre sem alkalmazunk semmilyen vitamin koncentrátumaot, bőven elég télen-nyáron az, amit a táplálékkal veszünk magunkhoz. Természetesen nem akarok lebeszélni senkit sem a szer alkalmazásáról sem. Ezt mindenki maga dönti el. Csak a saját véleményem írtam le. Üdv IL |
Előzmény: Matykoka (3148)
|
|