csipkefa Creative Commons License 2007.07.22 0 0 5934
A topiknak az a címe, hogy "Im memoriam 7 millió magzat"

Az Im így van a címben, nem én írtam rosszul, az illető most épp próka néven teszi magát, mert az előző nikkjét kicsit kivágták, olyan kellemes úriember modorban társalkodott

A recept: (Dostól kaptam)
a gyógynövény boltban fehérmályva levél teát kell venni, nem filteres, nem a fogyasztó teaként árusított zöld dobozos méregdrága vacak, papírzacsiban, én 190 ft-ért veszem, asszem 5 deka lehet, (igen, megnéztem) de az elég nagy adag, elvégre száraz levél.
Naszóval, szigorúan hideg vízbe (ez nagyon fontos, dos kitekeri a nyakam, ha nem hangsúlyozom eléggé) kell beáztatni kb 1 evőkanálnyit egy bögre vízben, beleszuszakolni a levelet, hogy jól ki tudjon ázni és legjobb, ha ezt az ázást a hűtőszekrény alsó polcán teszi, hogy véletlenül se melegedjen fel.

Na, most jön a varázslat, délután, mikor éhes lennél, nem eszel, hanem szépen kortyolgatod a jó kis hideg löttyöt, amúgy egész iható. Előtte természetesen leszűröd és beáztatod a másnapi adagot, mivel jó soká kell neki ázni.

A nem evésen kívül ez a lé feltehetőleg a kaja felszívódását is lassítja, vagy részben akadályozza, mivel nyákképzésre van kiképezve. (Ezt is dostól tudom:)

az első 2 hétben 6 kilót fogytam, most megállt a dolog, de kicsit én is lazítottam a hőségriadóra tekintettel
Előzmény: dalibaba (5930)