Stocz Creative Commons License 2007.07.22 0 0 7085
Szevasztok!

Visszajöttem, utólag válaszolok az időközben felmerült dolgokra.
1- Cápa Feri: kösz, igen csak kicsikre megyek (a harcsát már nem erőltetem, a Cápát meg pláne!)

2 - ooz1: kösz a figyelmet, javítottam.

3 - Novi: Tiszatóra, a többi a kérdésed felvetésekor még nyitott téma volt. Nagy eredmény nem született, áradt a folyó (Tisza, nem a tó), rengeteg ukrán és magyar szemetet hozott+iszonyú meleg volt. Eredmény: kis balinok légyre, villantóra, kis harcsa, vegyes keszeg csontira.

4 - LacettiLaczy: Sajnálom, hogy nem voltál teljesen elégedett a munkával. A takarítás nem az erősségük, mint ahogy a legtöbb, olcsóbban dolgozó műhelynek sem. A szín eltérése már más dolog. Nekem ilyen gondom még nem volt velük. Hol van eltérés az árnyalatban? A sárvédő és az ajtó között? A képen csak a lökhárító üt el, de mint írtad azt is telibe fújták (és ez a fajta eltérés sajna gyárilag is megvan).
Most olvasom tovább a topicot. Létezik, hogy nem fújta telibe az elemet? Ezt nem is merem elhinni.

5 - Cápa Feri: Halacska! Metálnál nem fújnak ám bele a szomszédos elembe. pont azért, mert csak egész elemet szabad fényezni. Az urat egyébként azért mertem ajánlani, mert az általuk kilakatolt és fényezett autók több év után sem kezdtek el kivirágozni. A jó minőség szakszervízben sem garantált. A nem megfelelő munkáért meg itt is lehet reklamálni. Mondjuk az biztos, hogy 2x is meggondolja magát az ember az újabb autó-nélkülözés és utazgatás okán.

Üdv: Stocz