glissando
2007.07.22
|
|
0 0
5227
|
Sziasztok! Kicsit (bocs nagyon) off. Kimentem a Stones koncertre. Előre tudtam, hogy nem lesz egy szexuális élmény, ti. sohasem szerettem őket. Volt jegyünk, kíváncsiságból megléptük, meg hogy egy jót röhögjünk. A The Charlatans nevű előzenekar egy chopped B3-at használt 122 leslivel. Kicsit Green day ízű ilyen punkos rockos stílusban játszottak, a Hammondnak meghatározó szerepe volt, legalábbis abban a 3 számban, amit hallottam. Nem veszek lemezt tőlük. Aztán jöttek a nekromancerek (szerepjátékokban élőhalottak). Mintha egy kriptából rajzottak volna ki. Keith Richards egy szám után még a strang-gumit (érleszorító) is a bal karján hagyta, vagy lehet, hogy más volt, rossz hiszemű vagyok. Voltak jó pillantaik. Egy két blues jam egész jó volt. De több számot egyszerűen el..sztak. I can get no...-t például. Még nem játszották eleget, ki kell gyakorolni. Volt velük egy gyönyörű B3, szegényt egy szőnyegkereskedőtől vették. Alig lehetett hallani, szinte kizárólag gyors lezlivel - szőnyeg. Mé nem jó nekik egy klón? Egyébként használtak azt is, mikor a színpad közepét előretolták úgy jó 100 méterre. Egy Korg CX-3 vót. Szóval sok manír, gyenge teljesítmény, tüzijáték, tűz, látvány, nagy kijelző, felfújódó száj-nyelv. Nem vártam mást. |
|