drMinit
2007.07.22
|
|
0 0
2325
|
Ez tipikus hiba az OII-nél, én új kora ótom hordom magammal egy darázs mimifikálódott tetemét abban a féklámpában.
Mint már egyszer korábban írtam, nekem nem működött a pótféklámpám. Ezt a szervizelés közben sem vették észre, annak ellenére, hogy a munkalapon a teljes elektromos átvizsgálás szerepelt.
Persze engem nem nagyon zavart, mert az autó szét és összeszerelése nem áll tőlem távol, és gondoltam, ha lesz egy kis szabad időm, magam megcsinálom. Így is lett szétszedtem, ki is takarítottam, és össze is szereltem. Egy dióda volt benne a hibás. /gondolom a szervizben, kicseréltették volna az egész lámpát sok-sok forintért :-(
Igazándiból nem egy nehéz művelet, kivételt csupán az, hogy a csomiban állva sikerűt kiviteleznem.
hogy az ott beszorult tetemet el tudjad távolítani, azt hiszem csak a külső burkolatot kell "letépni" ( szinte szó szerint- ugyanis kúpos patentokkal van felrögzítve) Nem kell az egészet levenni, hanem elég csak a felső felén kihúzni, és akkor már hozzá lehet férni.
most már sajnálom, hogy nem csináltam erről képeket, mert akkor be tudnám ide szúrni.
A patentok visszavezetésénél egy hosszabb, vékony csavarhúzó, azért jól jöhet.
Minit
|
Előzmény: ckerti (2294)
|
|