Szab_pazsit Creative Commons License 2007.07.22 0 0 59
Te figyu. Ha én x településre akarok navigálni, akkor x településre akarok. Sőt, ha y görbefához a semmi közepén, akkor oda.
Egyébként igazad van abban, hogy vészhelyzet esetén viszonylag közel van lakott település, és így kevés az esélye annak, hogy ott halok éhen-szomjan a semmi közepén. Ebből pl. következhet az, hogy sokkal kisebb odafigyeléssel is elindulhatok az erdőbe(pl. nem viszek defektszereléshez cuccokat), mert legfeljebb tolom 20km-t baj esetén, ellenben ha néhányszáz km-es körzetben semmi nem lenne, akkor eleve nem indulhatok el ilyen felelőtlenül.
Az viszont nem következik a 20km-re lévő településből, hogy felesleges lenne a GPS. Mert az említett görbefához oda akarok találni és nem csupán véletlenszerűen faluról falura szeretnék járkálni.

Ja és hallom, te rádiozol? Engem meg az hagy teljesen hidegen. Ha te rakod össze, ha nem. Gondolom az alkatrészek sincsenek ingyen és ráköltöttél már párezret a hobbidra. 20-30e-ért már lehet kapni GPS-t. Ennyit meg szerintem te is ráköltöttél már a rádiozásra, amiben én nem sok fantáziát látok(nem az én világom). De ha szereted, hát csináld. Te dolgod, nem kritizállak érte. Azt viszont neked is illene megérteni, hogy másnak meg más a hobbija, szenvedélye, hülyesége, dilije vagy nevezzük akárhogy...
Előzmény: ha6pc (52)