Matykoka Creative Commons License 2007.07.21 0 0 3148
Kedves Il,

a mi szanaszéjjel vegyszerezett Földünkön mit vársz, lehet nem hinni benne, de működik, mi már megtapasztaltuk. Én csak pár szót irtam le erről az egészről ráadásul úgy, hogy nem vagyok szakember.

Ahhoz, hogy ne higyj benne először olvasd el a honlapját. A Kasuminban, Kapazinban, stb. stb., szerencsére ezeket is csak névről ismerem miért hiszel?

Én hiszek abban, ha egy emberi szervezet erős mondjuk pl. vitaminoktól, egészséges, bio ételektől akkor kevésbé betegszik meg. Miért ne lehetne ez igaz a növényekre is? Tavasz óta (akkor még nem olvastam az EMA-ról) erjesztett hagymahéjjal és csalánlével öntözöm a paradicsomjaimat amelyek nagyon erősek és még nem jött a fitoftóra, de még semmi más bajuk sem volt és nincs szerencsére. Na most lehet, hogy ez szerencse, főleg a fitoftóra miatt mert az ugye ilyen szárazságban nem jön, de lehet, hogy ezek hatottak. Azt hiszem ezt sohasem fogom megtudni csak szép csendben tovább öntözgetem vele a növényeimet.

Én csak azt tudtam leirni amit megtapasztaltam, hogy a növények erősek és nem betegek, egyre másra hozzák a gyönyörű terméseiket.
A szer a Biokontroll Hungária által biogazdálkodásban engedélyezett, és nekem már az is eredmény, hogy apámék használják és az épp ragyásodásnak indult babot nem fújták le Kasuminnal, mert azzal szokták, mert mi a fenének is raktak volna rá azt, ha az EMa-val történt próbapermetezés után a növénynek kutya baja volt.

Egyébként a komposzttal is mikroorganizmusok milliárdjait dolgozzuk bele a termőföldbe, illetve van már olyan (az is bio) szer, hogy komposzttea, egy kivonat amivel permetezni lehet, és növényt erősiteni.

Előzmény: il1321 (3145)