metallicat
2007.07.21
|
|
0 0
8
|
Üdv! 19 éves Ybl-ös nappalis diák vagyok. Van középfokú angol nyelvvizsgám + üzleti angol félév, van ECDL vizsgám, jogsim, 4,8-as érettségim a Fazekasból, és 4,0-s ösztöndíjindexem a suliban. Ergo: nem érzem magamat használhatatlannak. Valahogy mégsem találtam munkát. Május eleje óta keresek, és bár vannak igényeim, egyre alacsonyabb a léc, és eddig egy helyen mondták, hogy menjek dolgozni, egy feketén működő "maszázsszalonban" recepciósnak. Onnan is kitettek 3 nap után, mondván: kevés a vendég, a masszőr lányok is feltudják venni a telefont. Ennyi papírral ebben az országban tényleg csak telemarketingre lehet elmenni, vagy mekibe rabszolgamunkára? Kétségbe vagyok esve. Már csak egy hónapom maradt, hogy keressek egy kis pénzt, és én tényleg DOLGOZNI akarok, de azért 350.- /óráért a mekit kihagynám... nem hagyhatom ott a sulit, hogy valahova felvegyenek fixre. Nappalis vagyok, és nem tudok suli mellett dolgozni. Így pedig, hogy csak nyárra tudok menni, így meg mindenki köszönte szépen. Mit tehet ilyenkor az ember? Tudna valaki segíteni, hogy erre a hónapra találjak valamit, ami ha szutyok munka is, de legalább korrekten fizet? (500.-/óra, vagy fölötte) Előre is köszönöm! Zsu |
|