maestro Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5363
Viola Zoltán írta, és ez az írás csak annyit bizonyít, amit mindig is tudtunk: hogy férfi is lehet fanatikus feminista és férfi is lehet mélységesen ostoba. A feminizmus ilyen mélységű elsajátításához a jelek szerint ki kellett kapcsolnia agyának logikai áramköreit, és ez meglátszik az írásművén is. Ő írta azt a nők felsőbbrendűségéről szóló cikkecskét is, amire a "nők átlagos IQ-ja magasabb a férfiakénál" c. ponttal tette fel a koronát, de a felsőbbrendűség helyett csak saját totális matematikai inkompetenciáját sikerült bebizonyítania.

Ennek a cikkének végső tanulsága:

"Fel kell tehát ismernie a nő­mozgalmaknak, hogy NEM a családÉRT kell küzdeniük, hanem a család mint intézmény ELLEN! Független, szabad, öntudatos nő csak úgy lehet valaki, ha nem válik senki férfi érzelmi (sőt fizikai!) rabszolgájává! Egyszerűbb szavakkal: leghelyesebb férjhez se menni – ezt persze nem én találtam ki, nem én mondom először! [...] Mindehhez persze az kell, hogy a társadalomben egy nőnek lehetősége legyen a „szingli”, azaz férj nélküli életvitelre, beleértve a gyereknevelést is, úgy, hogy ez a számára ne jelentsen anyagi ellehetetlenülést, tönkremenést. Ezirányba kell leginkább összpontosítani a feminista mozgalmak erőfeszítéseit véleményem szerint, ez kell a legfontosabb feladatuk legyen, nem a szűken vett családi szereposztások megváltoztatása!"

Mondom én, hogy emberiségellenes, amit ezek a fanatikusok művelnek. És figyeljünk oda rájuk, mert Hitlert sem vette senki komolyan a 30-as években, aztán mi lett belőle...
Előzmény: dalibaba (5343)