hgyi Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5200

Ne általánosíts!

Segítőkészség?

Hogy lehet úgy segíteni, hogy azt mondjuk, a szemét pasik ismerjék el, hogy a nők is dolgoznak otthon, a gyerekek mellett és hogy a házimunka is nehéz munka és hogy próbálják ki milyen kihordani és megszülni 2-3-4-5-6 gyereket!

Valamely vallásosabb egyén nem mondana rád szépeket - innen-onnan összeszedtél 6 gyereket, egyik férjtől vándorolsz a másikig - persze tartásdíjakkal együtt és csak siránkozol, hogy a rég elfelejtett szakmádban  (diplomás) nem tudsz elhelyezkedni... aki akar, az tud dolgozni. És ócsárolod a férfiakat, annak ellenére, hogy ők tartanak el. És ócsárolod a "férfiközpontú" társadalmat.

A pasikat csak előkapod szexuális igényeid kielégítésre, írásaid alapján maximum arra jók.

És ha igazán szeretnéd a gyerekeket, nem siránkoznál a 24 órás szolgálat miatt.

"A velem egykorú szinglik éppúgy végigdolgozták az életüket, mint én, csak mindig a saját zsebükre, jó fizetésért, s azt sem kellett sokfelé osztani, mint az én "anyasági segélyemet". S nem 24 órás szolgálatban, szabadság nélkül tették mindezt, mint egy főállású anya.

És 15 év múltán  az én hat gyerekem tb-je majd az ő nyugdijukat fogja fedezni, és nem az enyémet..."

Részemről kerültél befelé fillér mellé süllyesztőbe. Az én szememben az ilyen ember nem nő, és nem anya. Valamint a legcsekélyebb tiszteletet sem érdemli.

Előzmény: dalibaba (5191)