cápaFeri Creative Commons License 2007.07.20 0 0 7079

Látszik biz, de nem akarlak elkeseríteni. Amúgy nem értem, miért spórolt vele, ha már addig lefújta. Elemet telibe illik fújni metálnál, átfedéssel a szomszédos elemekbe 15-25 cm-t. Persze az alku az alku, de ha belevesszük, hogy a belsejét takaríttathatod alaposan, mert a finom por mindenhova beül, na meg az utómunka. Hát nem tom'. Én lehet egy új autónál nem spóroltam volna azt a 20 rugót, de cserébe kifogástalan munkát fogadtam volna el.

Ha javasolhatom, akkor políroztasd át az autót, mert a színeltérés kisebb lehet, ha a régi fényezésből ki van polírozva az "érés", a szenny, amit nem tudsz lemosni idővel.

Nem metálfény előző autómon vettem észre, hogy ha tiszta egy autó, attól még koszos az! (Meghúztam a fehér autóval egy zöld kaput, végig három elemen. Éppen csak annyit, hogy a kapu színe rajt maradt. Meg nem mondom, milyen anyag volt, (LB, vagy nitrohigító), de valami közönséges mezei, úgy kaptam a fényezőktől a cégnél. Hát át kellett dörzsölni az egész oldalát, hogy legalább egyforma legyen azon az oldalon!  

Előzmény: LacettiLaczy (7078)