Sica Creative Commons License 2007.07.20 0 0 199

Sziasztok!

Eltűntem két napra, erre mi mindenről lemaradtam! Azta! :-)

Szóval én nem tudtam meg semmi extrát, a munkások még mindig dolgoznak, remélem nem csak a végleges megkötéséig :-) Egyébként hívott Enikő, hogy 30-án mehetünk szerződni! :-)

Mi nem vettünk tárolót, lehet,hogy kellett volna, de majd megoldom anélkül is valahogy, eddig sem volt. Az jobban zavar, hogy egy teremgarázs helyet el tudnék még képzelni, de most nincs rá plusz még másfél millió sem.

Én már alig várom, hogy jövő hét szerdán elmerüljek a Balcsiban :-) Ki sem jövök belőle szerintem vasárnap estig.

Ehhez a kis összeakaszkodásotokhoz nekem csak egyetlen megjegyzésem lenne, remélem Kubu2 nem érzed bántónak, de ez, ha jól gonodolom még mindig nem az az info, amiből ez az egész történet kiindult. Azt a titkos infot még mindig nem osztod meg velünk, pedig lehet, hogy fontos lenne, viszont Eleri stílusát bírálod. De arra nem méltattad a neked szóló hozzászólásomat, hogy válaszolj rá. A reakcióinkra nem válaszolsz, viszont mintha nem is ejtetted volna el korábbi megjegyzésedet, egyszerűen előállsz valami újabbal. Én még mindig nem értelek. Egyébként meg a legritkább esetben fizeti a biztonsági őrt közvetlenül az építtető... De mondjuk ez alapján - vessen meg bárki - én nem érzem veszélyben a projektet...

Egérkéék,

köszi a képeket! Tök jó, meglepett, hogy már kész az alap. Én sem szoktam kímélni a kocsit, hatalmas porfelhő szokott utánam lenni, de hát kit érdekel, ha onnan bentről jobban lehet látni? :-) Legközelebb én jövök a képekkel :-)

Előzmény: eleri (187)