Oromon Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5105

Szerintem itt egy-két harcikandúrt kivéve senkinek nem volt semmi komoly gondja a valóban a nők egyenrangúságát elérni akaró nőmozgalmakkal - igaz, azt többen mondták, hogy már túlhaladottak, mert ez a cél már megvalósult. Európáról beszélünk.

Én még ezzel is vitáztam kicsit, szerintem több területen csak papíron valósult meg nagyjából, és a torzulások miatt sajnos egy korrupt demagóg politikai lobbiszervezetté vált a nőmozgalom jelentős, de legalábbis hangadó része.

Ugyanakkor férfiellenességként szerintem - megintcsak az egy-két harcikandúr kivételével - a férfiellenességet értelmeztük. Ilyen egyszerűen.

Azokat az állításokat cáfoltuk, hogy: mindenért a férfiak a hibásak, a hatalmat adminisztratív-diszkriminatív eszközökkel át kéne adni a nőknek, a férfiak közt alig akad jó ember, a nők közt ritkaságszámba megy az erőszakos ember, a családon belüli erőszakot csakis férfiak követik el nők és gyerekek ellen, nők ilyet nem tesznek... és hasonlókat.

Ezek szerintem valóban a férfiellenesség körébe sorolhatók.

De volt itt egy viszonlyag egyszerű kérdés, megtennéd, hogy megválaszolod a saját szavaiddal? Kösz előre is.

Szerinted mi alól kell ma, Magyarországon felszabadítani "a nőket"?

Tehát nem néhányat, hanem úgy általában.

Előzmény: tunderbocogo (5067)