Nargile Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5046
Komolyan mondom, szégyenlem magam a helyetekben is. Milyen oltári baromságokat tudtok leírni. Én férfi vagyok, és szeretek férfi lenni, emellett szeretem és tisztelem a nőket, például a páromat is. De a tiszteletnek nem az a megnyilvánulása, hogy minden nőt leszólok, aki nem kér abból az alávetett meghunyászkodó önállótlan gyerek-szerepből, amit te itt az előbb felvázoltál. Képzeld el, egy felnőtt nő nem akarja, hogy egy férfi icipici zsebibabája legyen, akit úgy jó babusgatni mint valami kis állatot, gondoskodunk róla és kényeztetjük, de ne szóljon bele a férfiak dolgába és ne próbáljon egyenrangúként önálló egzisztenciát teremteni magának. Egy felnőtt nő nem akar "kamupozícióban irodadíszként" tetszelegni - szeretné ugyanazért a munkáért ugyanazt a munkabért megkeresni. A statisztikák szerint ez ma csak álom: a nők ugyanazért a munkáért kevesebb pénzt kapnak és jóval nehezebben tudnak előrelépni a ranglétrán. Az meg főleg abszurd, hogy szerinted a nők "jól időzített szüléssel" próbálnak meglógni: a valóságban fel se veszik őket egy jól fizető állásba, ha kilátásban van náluk egy gyerek a közeljövőben.

Az ilyen butaságokat az olyan frusztrált, ostoba férfiak terjesztik, akiknek fogalma sincsen a nőkről, ezért félnek tőlük, mint valami kisfiú a bölcsitől.

Előzmény: Törölt nick (5029)