ha a dolog praktikus oldalát nézem, akkor szivesen lennék nő, könnyebb élet szinte minden szempontból (szemben azzal amit összehazudozol): 100szor könnyebb párkersés, szexpartnerkeresés, társadalmilag elfogadott kibúvók nehéz életbeli helyzetek alól, ha teljesen béna vok és nem tok megállni a lábamon számíthatok arra hogy egy (szemét galád kihasználó) ffi párkapcsolat / házasság keretében szinte 100%ig ellát, eltart, kissebb vagyont szerezhetnék munkametnesen egy válóperrel, pozitív diszkrimináció a munkahelyeken, ami általában annyit tesz hogy vlmivel kevesebb fizetésért a teljesítmény negyedét se várják el, főnökváltásokat amikor gurulnak a fejek megúszhatnám jól időzített szüléssel (gyakori beszámoló a módszerről akár nőktől is), sok helyen meg szimplán magasan preferálják a nőket mert többnyire alkalmasak adminisztratívnak álcázott kamupozíciókba irodadísznek, és nem csinálnak az égvilágon semmit egészen jó fizetésért (na ezt láttam elégszer), életem folyamán stresszes küzdést egy ffi életéhez képest minimumra csökkentve várhatnám az eltartó szenthármast életem anyagi megoldsására: apu --> 'pasim' --> 'férjem', meg tetszeleghetnék nagyrészt elfogadottan társadalmi aranybornyúként, és (sajnos) az emberk többsége fenntartás és kritika nélkül elfogdaná hogy mikor tejbe-vajba fürösztenek pofátlanul ócsárolnám akár a tej és vaj nem megfelelő hőmérsékletét. Úgy áltaába 100szor könnyebben megkaphatnék minimum haszonélvezetre szinte bármit, vlogatottan bejövős másik neműt, autót, lakást, nyaralást, és közbe -lásd. előbb- még arcátlanul panaszkodhatnék hogy milyen nehéz nekem, további (szemét kihasználó, elnyomó) ffiakat tartalékként készenlétbe tartva ezzel a környezetmben, újjabb élvezeti cikk és szolgáltatás forrásának : >
saját idealista beállítottságom szerint nem, mert arra vagyok bedrótozva minek születtem, hímenműnek, más igényekkel a fentiek helyett és mellett, ráadásul mint egoval rendelkező önnálló személyiség, becsülöm magam annyira hogy nem más (se nő, és más ffi se) akarok lenni, hanem alkalomadtán megmutatni hogy ez itt mit is tud, ha van lehetősége. : >