Sziasztok,
Piros, tényleg nem rossz a napi program, mert délelőtt sokat játszunk, mesélünk, délután meg elég tűrhető az idő a víz mellett. Soma mondjuk egyelőre csak messziről szemléli a vizet, de azért sikerült már 1-2 alkalommal becsábítanom, mondván: megnézzük a halacskákat. Persze a Komjádiban nem sűrűn vannak halak a medence alján, de ez most mindegy:-) És amit még nagyon élvezek, hogy egy csomó mindent meg tudok itthon csinálni délelőttönként. Pl. most, hogy ilyen meleg van, kimostam az ágytakarókat, az összes farmert, egy pár szőnyeget. Estére simán megszáradnak...
Valahol már nagyon várom, hogy Soma ne aludjon délutánonként, mert akkor biztos, hogy este 8 után kidőlnek. De egyelőre kell még Neki az a kb. másfél óra. Igaz, ma pl. nem aludt, és lazán bírta este 9-ig. Szerintem holnap délután sem fog aludni, mert hozzá van szokva, hogy a babakocsiban alszik az erkélyen, de ilyen hőségben tutira nem teszem ki, mert OK, hogy nem süt oda a nap, de még így is iszonyú meleg van. A lakásban pedig nem tud délután aludni. Hiába, na: a szokás hatalma...
Ancsúr: ha kéred, szívesen küldünk kristálypoharakat mi is:-) Van 2 készlet, amit még az esküvőnkre kaptunk, pedig nem kértük:-)))
Az nagyon jó, ha élvezed a felújítást. Én modjuk kevésbé komálom ezeket a dolgokat, de a végeredmény biztos szép lesz. Nálunk is rosszul aludtak tegnap éjjel a gyerekek: Soma nyöszörgött, Lora meg csikorgatta a fogát. Szörnyű volt.
P.