Igen, ez mind igaz, a statisztika nem feltétlenül pontos, de mégiscsak elgondolkodtató.
Nekem valamiért meg szokták köszönni ha előzékeny vagyok... nem tudom, talán a kackiás bajuszom miatt? ;-))) De mégse, mert a férfiak jó része is meg szokta köszönni, sőt néha még egy-egy taxis is, ami azért nem kicsiség :-)
Van mindenféle eset, én elég régóta vezetek, előfordultak (egy kivételével vétlen) koccanásaim, egyet okozott nő - azt is szegény tükörjégen, nem tudott mit csinálni, halálosan meg volt ijedve, hogy most biztos letépem a fejét, látni kellett volna, hogy megkönnyebbült, hogy mégse harapom el a torkát, sőt -, a többit mind férfi okozta. A Nagykörúton a külső sávban szabálytalanul parkolni is legalább 10x annyi férfit láttam, mint nőt. Megelőzni is főleg férfiak szoktak :-))) De azt nem vitatom, hogy amelyik hölgyvezető mazsola, az néha nagyon, és hogy akad köztük valóban bőven olyan, aki visszaél a nemével.
És hát ez a vicc se véletlen:
Képzeld, apu - meséli este a kislány az apjának - ma reggel, merthogy te nem voltál itthon, anyu vitt oviba a kis Suzukijával, és apu, ilyen még sose történt velem, képzeld, egész úton egyetlen köcsög állat autós bácsival és egyetlen hülye ribanc autós nénivel se találkoztunk!