Törölt nick Creative Commons License 2007.07.19 0 0 2326
Olyan értelemben igazat adok, hogy nyilvánvaló, szednek valamit és közvetve adnak rossz példát: vannak hobbigyúros gyerekek, akik eképp gondolkodnak: "ha Ronnie szedi és nagy lett töle, akkor nekem is szednem kell, ha akarok valamit." De közben elmúlasztják végiggondolni azt, hogy Ronnie nem megy hétvégénként a diszkóba egy kis lazulásra, alkohol kíséretében és nem termel be elötte egy nagy adag Mcdonaldsos kaját.Ezenkivül Ronnie hajlandó "némi" mélyguggolással megízzasztani magát, ahelyett, hogy egy jó bula kedvéért kihagyná a lábedzést.Nem rest a 250-360 kilókért lehajolni, hogy azokat emelgesse a földről.Sok olyat ismerek, akik kurva keménynek érzik magukat, amig nem kell felkelni a fekpadról, vagy feszegetni kell a tükörben.Nyilván nem tudják, hogy a nők sem "fantasztikus" külső megjelenésükért vannak velük, hanem észrevették hapsikám nyakában a vastag aranyláncot/és vagy ahogy leparkolt kemény munkával megszerzett márkás autójával.
Miközben hapsikámnak az sem tünik fel, hogy a nője nem a hapsikám tréningjét nézi végig a pult melletti fotelból az edzőteremben, hanem az enyémet.Ha én nemcsak az ezésre figyeltem volna annak idején..lehet, hogy nagy gondban lennék..
Mindegy mostmár, maradt a biciklitároló, felszerelés van, nézelődök nincsenek, fejlődés van, "kox" nélkül..
Előzmény: BBéci (2320)