1. Elvakultságod gyökerét a spanyol kötődésedben gyanítom.
nem, ebben a formában parasztvakításnak, ködevészetnek tartom. Spanyoltól függetlenül.
2.Vámos-Tóth Bátor listája alapanyag, szerintem nem tart még az általad igényeltnél.
Akkor meg miért úgy tálalod a Tamanát, mintha ez már bizonyított tény lenne. Igencsak etikátlan "tudományos" megoldás, hogy a prekoncepciót úgy tálaljátok, mntha már bizonyított tény lenne, közben meg arra hivatkoztok, hogy azért kell vizsgálni, hogy bebizonyítsuk. Ezt jobb helyeken dogmának, vagy áltudománynak hívják.
3. Akkor mégis dobd el a baszk térképedet.
4. CSAK a magyart vizsgáljátok, a TI fejetekben a Kárpát-Medence egyet jelent a magyar nyelvvel. Ezt te is tudod, bárhogy próbálod letagadni.
5. Vicces gyerek lehetsz. Miért is nem a kérdésre válaszoltál? Ja, mert tudod, hogy igazam van?
6. Pergynttel tárgyald meg az ügyet, ő bökött rá a krétai térképre és hordott össze minden alap nélkül egy csomó zagyvaságot. Én csak bizonyítottam neki, hogy mennyire légvárra épít. Viszont igencsak nehéz és lassú felfogásra vall részetekről, hogy ennyi karaktert kellett fecsérelni egy teljesen egyértelmű kérdés tisztázásra.
Úgy látom másokat minősítő hozzászólásaid alapján, hogy isteni igazságosztó szerepben az elmúlt évek során te komoly eredményeket értél el. Köszönöm, ha engem a magad szintjére akarsz felemelni, (vagy lesülyeszteni), de nem társulok hozzád. :o)