"Mekkorát tévedsz!"
Az a szomorú helyzet, hogy egy vitában nem azt hívják cáfolatnak, hogy egyszerűen csak rámondod egy állításra: "szerintem pedig nem is!". Ez csak tagadás, és nem mond többet, mint hogy te nem értesz egyet az állítással. De attól az még igaz marad.
Hogy őszinte legyek, egy időben magam is alkalmaztam a vitatkozásnak ezt a metódusát, de aztán átkerültem a középsőből a nagycsoportba... :-)))
"Állandóan erre hivatkoztok! Mondj példákat. De légy szíves az előzményét is mondd el, ami kihozta nőből."
Ha megbocsátasz, most nem mondok konkrét példákat, szerintem elég példáról hallasz a hírekben és ismerősöktől. És - bár az egybites logikáddal nyilván ez lesz a következő állításod - NEM azt állítom, hogy minden erőszakot a nők követnek el. Csak arra bátorkodtam rámutatni, hogy pont a szóbeli erőszak és lelki terror az, amiben a nők a mesterek. Az előzmény lehet szívednek tetsző is (csúnya rossz férj megcsalta, megalázta) és általad valószínűtlennek tartott is (arra játszik, hogy a válás után áldozatként ő kapjon mindent). Nem fekete-fehér a világ.
"Valójában minden nő feminista. Csak vannak akikben ez még nem tudatosult."
Igazán nem szeretném megérni azt az időt, amikor átnevelőtáborokat létesítetek ezeknek a renitens nőknek, ahol majd megtanulják ha beledöglenek is, hogy ők igazából feministák...