Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 3981
mit jelent az aljas pasi? írtam hogy extrém eset amikbe nem akartam belmenni. Ebbe elég nyilvánvalóan beletartoznak a megerőszakolt nők, és kevésbé nyilvánvalóan azok akik áldozatai azoknak akiket te vlaszeg 'aljas pasinak' nevezel. Ez gondolom vlmi olyasmi szcenáriót fed, ahol a fickó a családos tervekbe belemegy, és ezzel együtt a terhességbe is, tul. megtévesztésképp, és le is lép, vagy csak tervezés ideioda beijed és lelép. Szerintem ez ritka és extrém eset, nagyon kevés ilyet ismerek, de az ilyen az szar alak, az tuti.

De azt mikor összeállnak szenvedélyeskedni szinte gondolkodás nélkül (ez most nem alkalmi dugást jelent, hanem akár komolyabban induló kapcsolatot) de szó se esik arról hogy családot terveznek, aztán a nő egyszer csak rápaskol a hasára hogy na béci, nézdcsak, gyerekünk lesz, nem veszem ide. (ez nem annyira ritka) Ez majdnem ugyanolyan felelőtlenség a csajtól, és ugyanúgy megvolt a tervezés és megbeszélés hiányában minden oka hogy védekezzen, mint mikor teljes agykikapcs keretében megy dugni vlkivel akit hirtelenjébe összeszedett. Az bonyolultabb kérdés hogy ilyenkor menynire várható el a ffitől hogy felvállalja az egészet. Szerintem speciel ffivirtus lenne és erény az is hogy bizony vállalja. Az megint más kérdés hogy ilyenkor megintcsak 100%ig maga döntve a ffitől függetlenül, megszülheti a gyereket, és ezután szépen kipréselheti a ffitól a tartást, akkor is ha szó se volt családalapításról előtte.
Előzmény: Oromon (3970)