Törölt nick
2007.07.17
|
|
0 0
3964
|
az én tapsztalatom is abszolult gyakorlati és kb. ellentétes. le se írtam volna ha nem úgy látom hogy jellemző, hanem csak egyszeri esetek, de asszem ezt már akkor tisztáztam, bár te nagyvonalúan megfeledkezel ilyen momentumokról, úgy vettem észre. Ne áltassuk magunkat, ez jellemző sajnos. bizonyos esetben volt csak az hogy télleg, hogy számíthattam leányra, 2 volt barátnőmre akik és amikor szerelmesek voltak. Ebben a 'másállapotban' valóban, de szigoruan egy személynek szólóan.... Bármilyen más esetben úgy vettem észre, hogy a nők azok akikre nem lehet számítani többnyire. Pontosabnban úgy vettem észre 'avágytárgyán' kívül mindenki más felé rettentő önzően és emiatt gyakran keményen kihasználási alapon fordulnak. A legtöbb ami tesznek az általába az hogy letudják a 'segítségynújtást' vlmi divatos életvitel szlogennel minél rövidebben, aztán tojnak az egészre oszt csókkolom, és ezt elkönyvelik csodálatosan jótékony nagylelkű hozzállásnak. Hogy úgymondjam, nem támasztanak magukkal szemben vlmi marha magas kritériumokat, de azt teljesítik. : D Ezért aztán ha nekik kell beszámolni a saját hozzállásukról akkor minden csodálatos és nagyszerű. Lásd: te. Csak sajnos ezt az érdekeltségi körön kívül esők nem egészen így látják. ffi haverokra, barátokra sokkal inkább lehet számítani, vagy akár csak kollegákra is. |
Előzmény: forintocska (3959)
|
|