Dorinesz Creative Commons License 2007.07.17 0 0 16739

Hmmm. Jó kis mace. Csak kár, hogy kétkezes. :-) Asszem pont ezt a küldit vettem fel tegnap. Eldöntöttem, hogy az összes olyan küldit megcsinálom, amit ott a paladin tréner környékén felkínálnak. Igaz, hogy ott tanulnak a papok is, de tök mindegy, abból baj nem lehet. Egyedüli hátránya, hogy valszeg haverok nélkül kell menni, merhogy ők nyilván nem akarják az én paladin q-eimet megcsinálni. Na de nem baj, ezt is túl fogjuk élni valahogy.

Tegnap pl Lakeshire-ben csináltunk meg egy küldit, egy orcnak a fejét kellett elhozni. Ú hogy én hányszor meghaltam ott a roguemmal, te jó isten! Most sikerült, de csak azért, mert megkértem egy 30-as havert, hogy segítsen, + még a 26-os hunter törpe csávesz is azon a küldin volt, + még kb 10 csinálták azt a q-t rajtunk kívül, és az egyik csapattársam szemfüles volt, és jó orkot kezdett el mindenki előtt nyirbálni, szóval rohadt nagy mázlival meglett a fej. Amikor a roguémmal akartuk megcsinálni, 4-en voltunk, mindannyian 22-26-os szintűek, és az istenért se tudtuk lenyomni őket. Ami orkok a vár előtt ácsingóztak, azok könnyen mentek, de bent voltak vagy 15-en egy kupacban. Ha betámadtuk az egyiket, jött a többi is. Na ebből csak azt akartam kihozni, hogy az is egy nagyon jó mace volt, amit kaptam ezért. Csak az is kétkezes. Így nem tudok mellé pajzsot használni.

Előzmény: Renraku (16738)