stunc Creative Commons License 2007.07.17 0 0 527

Majd néha linkeld be a régóta váromba ezt, hogy idetaláljon mindenki, aki még nem tette be a kedvencek közé:)

Rozi, Palkó - tök jó nevek!!! A Rozinát épp tegnap vetettem fel otthon, mert jól lehet becézni, Rozi, Zina, Zini. Úgyhogy ha esetleg nálatok Rozália lesz, akkor sem ütközünk:D

Nálunk az előző babánál a Laura/Bálint volt a nyerő, ebből a Laurát akarja a párom továbbra is. Nekem azóta a Regina tetszik, de a drágámnak az se. Régi kedvenceim a Johanna és a Simon, nahát azok meg szóba sem jöhetnek nála:( Néha emlegettünk viszont ilyen neveket, hogy Kincső, meg Flóra, de majd meglátjuk. Korábban teljesen a lányra voltunk rákattanva, most meg mindegy.

Egyébként mielőtt terhes lettem, volt egy "jelenés", az egyik vizsgálaton megjelent előttem egy baba, akiről akkor egyértelmű volt, hogy Ő lesz a mi gyerekünk. De babonából se a nemét, se a nevét nem mondhatom el, amíg ki nem derül a neme (ami esetünkben a vizsgálati eredményközléssel együtt lesz), csak a párom tudja. Hát, nem meglepő, hogy neki az a név sem tetszik.

De ha idáig eljutottunk, ezzel a névüggyel is megküzdünk majd;)

Előzmény: sipric_ (525)