Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 25
Még megpróbálok pár embert rávenni a próbára, de én nem reménykedem. :)

Már írtam neked, nekem sem sikerül.

Fenét, pont hogy nem hisz benne.

Semmi sem az aminek látszik. Különösen a bűvészek világában. Az ő viselkedése is olyan mint az enyém. Látni akarja mindenáron. Csak ennek 'meglátásához' nem a pénz, hanem a bizalom és a nyitott szem juttatja el az embert...

Egy pszi kerék mozgatása ellenörzött körülmények között (trükkök kizárva) bizonyító erejü lenne.

Ha a világnak akarnád bizonyítani, akkor talán igen. Miért nem magadnak akarod? Nekem is sikerült. Neked is sikerülhet. Csak fel kellene adnod ezt a hozzáállást. Mert azzal egészen biztosan nem fog sikerülni.

Bah, én nem nem akarom látni, hanem tudni akarom, hogy van-e vagy nincs.

Akárcsak én korábban. Aztán most már tudom. És most mi legyen? Megmondom: semmi. Többszörösen is semmi. Például az a fiatal családtag (7 éves kislány) aki nem volt képes megforgatni a készülékemet, egy óvatlan pillanatban egyetlen kézlegyintésével tolta arrébb azt a tölgyfaíróasztalomat, amit négyen erőlködve hoztak be a házba, erős férfiak. Véletlenül láttam meg. Számon kérve rajta elmenekült. Vagy két hétig szóba sem állt velem. Mit gondolsz, el kellene őt cipelnem Randihoz, csak azért mert én egy pénzéhes ember vagyok? És tegyem tönkre az egész életét? És különben is ki és mivel venné rá őt, hogy kamerák és hitelesítő közjegyző, stb előtt produkálja magát, ha még a nagybátyjában sem bízik?

Mutatok neked egy filmet. Nem tudom mennyire hiteles, de a kézmozdulat és a jelenség ugyanaz mint ahogyan én láttam a saját szememmel. Szóval valahogy így képzeld. Aki valóban tudja, annak ez ilyen könnyedén, ilyen természetes módon megy, mint ennek a két kislánynak: link

Egyébként nem kell válaszolnod, mert nem akarok már többet ebben a témában írni semmit. Pá.
Előzmény: Törölt nick (24)