TAF69
2007.07.17
|
|
0 0
1549
|
Sziasztok!
Zsebi41 tanácsai alapján, hozzátéve saját ötleteket is elkészítettem az első próba adag aszalt paradicsomot a múlt hétvégén.
Péntek esti előkészített állapot hámozás, magok eltávolítása és sózás(tengeri) után:
![](https://img.index.hu/imgfrm/5/0/5/0/THM_0003095050.jpg)
Szombaton az általam készített, de még nem végleges napfűtéses aszalóban:
![](https://img.index.hu/imgfrm/5/0/7/1/THM_0003095071.jpg)
Vasárnap délelőtt az aszalás után:
![](https://img.index.hu/imgfrm/5/0/8/0/THM_0003095080.jpg)
Egy tálcáról egy kis tormás üveget tudtam megtölteni, az olaj és a fűszerek később kerülnek rá (arról nincs kép):
![](https://img.index.hu/imgfrm/5/0/9/0/THM_0003095090.jpg)
Természetesen megkóstoltam, de szerintem így nem fogyasztható mert annyira intenzív az íze. Majd keresnem kell recepteket.
Üdv |
|