Sica Creative Commons License 2007.07.16 0 0 179
Szia Kubu2!

Nekem nem teljesen korrekt a stílusod. Idejössz, ahol tudod, hogy olyan emberek vannak, akik már legalább az előleget letették, és csak úgy idedobsz egy semmitmondó megjegyzést, amiben közlöd, hogy hú, de érdekes dolgot tudtál meg, épp csak azt nem írtad, hogy már vessünk is keresztet a pénzünkre. Leszólod egy mondatban Elerit, azért, mert pont azt nem kérdezte meg, amit Te igen. Ő meg biztos megkérdezett 100 másik dolgot, amit Te nem. Ahelyett, hogy azt mondanád, hogy figyu lányok, bent jártam a Pólusban, és ott azt tudtam meg, hogy ... Figyeljetek majd erre. Vagy valami hasonló. Ebben látom az értelmet vagy a segítőkészséget. Az, amit Te csinálsz, az csak rémisztgetés. Fura vagy, azt biztos. És akkor finom voltam.

Hozzáteszem, hogy ma egy olyan új építkezésnél, ahol még semmi nem áll, csak a telket nézheted meg, sosincs 100 %-os biztonság. Várhatsz, hogy már minden álljon, meglegyen a használatbavételi engedély, és akkor vehetsz egy lakást a még meglévő, nem a legjobb fekvésű és beosztású lakások közül. Ha egyáltalán van még akkora, amekkora neked kell. A döntés a Tied. Minden befektetésben van kockázat, a kérdés csak az, miért, ki, mennyit hajlandó kockáztatni.

Vagy veszel egy használtat, csak arra ugye akkor nem jár a szocpol, pontosabban csak a fele, több az illeték és még sorolhatnám. Ja és azt sem tudod, hogy ott miből és hogyan építették, mondjuk pl. süllyed-e az épület, tehát az sem biztos, hogy az olyan baromi tuti befektetés...
Előzmény: kubu2 (174)