IMGM6 Creative Commons License 2007.07.16 0 0 27959
  Bár én, a részemről a 27951-ben lezártam a dolgot, de ha már te is rajtam akarod kiélni a kisebbségi komplexusaidat legyen.

De legalább először figyelmesen olvasd el, hogy mit írtam (ilyen extra magas IQ-nál, szövegértési problémákra gondolni sem merek). Én egy szóval sem utaltam rá, hogy én miben hiszek és miben nem, csak azt nyilvánítottam ki, hogy ha valaki, valamiben feltétel nélkül hisz, akkor én, nem kívánok vele hitének tárgyában vitatkozni, és a hit lehetséges tárgyaira írtam néhány példát. Pl. szerintem, (valamely) Isten léte – vagy nem léte - vallási kérdés, és nem tudományos, és ezért teljesen értelmetlen róla tudományos alapokon vitatkozni, mint ahogy még néhány az általam felsorolt esetben is.

Az antennás példa is igen gyenge kezdés egy ilyen magas IQ-val rendelkezőtől, különösen, hogy fabigeza már jóval korábban (27932) nagyon szépen elmagyarázta ezt a kérdéskört.

De ha már mindenképpen vitatkozni akarsz, akkor keressünk valami más helyet, mert ez nem igazán illik ide, és legalább a kvazároknál, vagy az univerzumól hiányzó energia/tömeg problémájánál kezdjük.

Előzmény: amay_light (27958)