Dorinesz
2007.07.16
|
|
0 0
16643
|
Ó banyek.
Nem vagyok pvp szerveren, direkt ezért, mert a hordások előszeretettel szórakáznak azzal, hogy a 40-es szintjükkel leölnek egy 18-as alliance-st. Rettentő nagy poén tényleg. Az meg úgy nem pálya, hogy lépten nyomon meghal az ember, játszani meg nem marad idő. Fúj de utálom a pvp-t! Azt majd csak akkor fogom szeretni, hogyha már jól kigyúrtam magam, ahogy öcsém fogalmazott. És hogyha a csapattársam támad be egy pvp-st, akkor automatice én is az leszek? Mer az hulla jó lesz, ha a haver miatt ölnek le engem is. Mondjuk egyszer már történt olyan, hogy az egyik haver pvp-zett a csapatból. Jöttek a hordások, és leölték. Aztán a másik csapattagot is leölték, de engem nem bírtak leölni, azóta se tudom, hogy miért. A másik csapattag se volt pvp-n, csak gondolom a harmadik miatt, aki meg igen, ő is támadhatóvá vált. Csodálkoztam is, hogy engem nem bírnak leölni, mert amikor rájuk vittem az egeret, akkor pirossal volt írva minden. Szóval fogalmam sincs. Aszonta a haver, hogy engem azért nem öltek le, mert én lány vagyok. :-DD Persze ez csak vicc volt. |
Előzmény: Yoshi (16642)
|
|