Dorinesz Creative Commons License 2007.07.16 0 0 16639

Gyerekek, tegnap jó nagy szívás volt!

Azt eddig is tudtam, hogyha pvp-sel vagyok egy csapatban, akkor a hordások engem is meg bírnak támadni, ha a csapattársamat leölik. De a tegnapit nem értettem egészen. Mertmivelhogy a hordások megtámadták Sentinel Hill-t, én meg persze pont ott voltam, miért ne. Csináltam questet, meg húst gyűjtöttem főzni. Erre látom ám, hogy egy ?? szintű hordás, nekiáll gyepálni egy 22-es szintű pvp-s nightelf druidát. Gondoltam, segítek neki egy kicsit, abból nem lehet gond. Felgyógyítottam, amikor már majdnem meghalt, de persze annyiszor már nem tudtam felgyógyítani, hogy megússza a támadást, szal a végén így is úgy is meghalt. Errefel meg a hátam mögé lopódzik egy bloodelf rogue, és kétszer hátbaszúr. Én meg kinyiffantam. És csak néztem, hogy most mi van?

Szóval hogyha egy pvp-s akármilyen szinten harcban van egy hordással, és én akárhogyan segítek neki, akkor automatice én is pvp-s leszek? Mer ez irtó hülyén van akkor kitalálva. Vagy csak én nem értem a logikát. Persze a 19-es paladinommal mi a frászt akarok ott köztük? Csak rámnéznek és meghalok.

Az meg a másik fele, hogy ha már valahogy pvp-s lettem, akkor 5 percig kell várni, hogy eltűnjön rólam. Igencsak érdekes volt addig elbújni valahol, hogy ne bírjanak lenyesni. :-)

Szóval nem értem ezt az egész pvp nem pvp dolgot. Mert elvileg egy pvp-s nem bír betámadni egy sima játékost. A haveroknak meg hiába magyaráztam, hogy a pvp-s nem bír betámadni, ott vitatkoztak velem, hogy de igen, tud. Persze, csak akkor valamit ők nagyon elszúrtak. Mint ahogy én is. Csak ezért várom, hogy magasabb szinten legyek. Hogy kinyiffantsam az összes hordást, aki betámad minket.

Bocsesz a fórumon lévő összes hordástól! :-)